Diakonie Jablonec nad Nisou

Výroční zpráva 2015

Terénní pečovatelská služba (PS)

Diakonie ČCE – středisko v Jablonci nad Nisou pomáhá ve městě Jablonec nad Nisou prostřednictvím terénní pečovatelské služby seniorům nad 65 let a dospělým osobám nad 27 let se zdravotním postižením, které potřebují pomoc druhé osoby s péčí o vlastní osobu a o domácnost, zabezpečit jejich životní potřeby, podporovat a zachovat o největší míru jejich sociálních kontaktů tak, aby jim byl zachován dosavadní životní styl, důstojnost a jedinečný přístup v poskytované podpoře a pomoci. Služba usiluje o to, aby její uživatelé mohli žít ve svém přirozeném prostředí – ve svých domovech, i přes svůj zdravotní handicap.

Službu poskytujeme v pracovní dny od 6,30 do 16,00 hodin v domácnostech uživatelů.

V případě zájmu o pečovatelskou službu nebo poskytnutí informací ze sociální oblasti kontaktujte prosím sociální pracovnici pečovatelské služby Mgr. Annu Polákovou.

Dokumenty související s pečovatelskou službou veformátu PDF naleznete zde:

Veřejný závazek pečovatelské služby

Dotazník pro zájemce o pečovatelskou službou

Provozní řád pečovatelské služby

Smlouva o poskytování pečovatelské služby

Ceník pečovatelské služby 2016

Podávání a vyřizování rad, návrhů, připomínek či stížností

Další potřebné kontakty naleznete zde.

Partneři Diakonie v Jablonci nad Nisou

Liberecký kraj

Farní sbor Jablonec nad Nisou  Lezecká aréna Makak    cas   clen1     Evangelische_Kirche_in_Hessen_und_Nassau_Logo.svg   logo-Jablonec-nad-Nisou-150-let-1-RGB

NAZEV WEBU