Provoz sociálních služeb byl v letech 2009 – 2024 finančně podpořen Libereckým krajem.

Tyto organizace a jednotlivci nás až do dnešního dne podpořili finančně:

Dotace:

Ministerstvo práce a sociálních věcí, Liberecký kraj, Statutární město Jablonec nad Nisou, Rada vlády, město Frýdlant, Mikroregion Frýdlantsko, město Raspenava, obec Bulovka, Evropská Unie.

Evropský sociální fond:

Projekt IP1 (2009 – 2011), projekt IP5 (2015), projekt Podpora a rozvoj sociálních služeb pro rodiny a děti v Libereckém kraji (2017 – 2019).

Organizace:

Yves Rocher, Potravinová banka Libereckého kraje, Farní sbor ČCE v Jablonci nad Nisou, Římskokatolická farnost v Jablonci nad Nisou, oblastní sdružení ODS, Diakonie Českobratrské církve evangelické, Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR, Česká pirátská strana, Českobratrská církev evangelická, LDS Charities Czech republic Office, Farní sbor ČCE Praha 6 Střešovice, Alkar s.r.o., Zámečnictví Pluhař, JYSK, Gerhard Horejsek a spol., s.r.o., Oblastní spolek Českého červeného kříže Jablonec nad Nisou, Člověk v tísni o.p.s., Zeus Capital člen skupiny P4L GROUP, Walmark, a. s., Translog spol. s r. o., Geosa spol. s r. o., Kontakt, Addat s. r. o., Jazykové a vzdělávací centrum Slunce, JABLOTRON Alarms a. s.

Nadace a nadační fondy:

Nadace EURONISA, Nadace Preciosa, charitativní sbírka Krabice od bot, Česká katolická charita – Tříkrálová sbírka, Nadace Karel Komárek Family Foundation, Nadace JABLOTRON, Nadace rozvoje občanské společnosti, Nadace Tesco, Nadační fond Albert.

Zahraniční dárci:

Evangelický sbor Frutigen (Švýcarsko), Brigitte Goschenhofer (Německo), Evangelický sbor s´Gravenzande (Holandsko), Diakonie Sachsen

Jednotlivci:

MUDr. Eva Vojtěchová, Michaela Albrechtová, MUDr. Irena Kreiselová, Ing. Jan Macek, Daniel Chalupecký, Jiřina Hešová, Petr Mach, Ing. Pavol Sajták, Ing. Milan Kout, Otakar Drahoňovský, MUDr. Josef Šíma, JUDr. Eva Šímová, Bc. Přemysl Polák, Ing. Petr Beitl, Ing. Jaroslav Vojtěch, Marcela Höferová, Miroslava Pekárková, Jiří Košut, Petra Zelenková, Karel Bareš, Ing. Dan Ramzer, Marta Binková, Ing. Monika Chalupecká, Walter Kořínek, Ondřej Trojan, Tomáš Koutecký, Štěpán Brodský, Martin Novák, Petr Kubát, Lucie Broukalová, RNDr. Jiří Čeřovský.

Účastníci třinácti benefičních koncertů pro Diakonii.

Účastníci Sjezdu (nejen) evangelické mládeže 2017 v Jablonci nad Nisou.

Klub Cajk je provozován za finanční účasti Mikroregionu Frýdlantsko