Diakonie Jablonec nad Nisou

Výroční zpráva 2015

Kruháč

Od 1. října 2009 provozuje Diakonie v Jablonci nad Nisou novou sociální službu – Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež. NZDM Kruháč (sídlíme na kruhovém objezdu) je určeno dětem a mladým lidem ve věku 6-26 let v regionu Jablonec n.Nis, Tanvald a Železný Brod, kteří se ocitají v obtížné životní situaci. Poskytujeme informace, podporu, odbornou pomoc a příležitost ke zdravému trávení volného času. Usilujeme o pozitivní změnu v životním postoji a sociální začlenění klientů.

Pracovníkům se velmi záhy podařilo navázat důvěru s klienty, která je klíčová pro sociální práci s touto cílovou skupinou. Největší zájem je v NZDM Kruháč o mimoškolní přípravu, za níž cíleně někteří klienti docháejí. Potřebují pomoci s domácími úkoly či referáty.

Partneři Diakonie v Jablonci nad Nisou

Liberecký kraj

Farní sbor Jablonec nad Nisou  Lezecká aréna Makak    cas   clen1     Evangelische_Kirche_in_Hessen_und_Nassau_Logo.svg   logo-Jablonec-nad-Nisou-150-let-1-RGB

NAZEV WEBU